تاریخ : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۳۹۹ 17 ذو القعدة 1441 Tuesday, 7 July , 2020
0

دستور پخت و مواد لازم شیرینی محلی کلمپه کرمان

  • کد خبر : 714
  • 28 اردیبهشت 1399 - 11:10
دستور پخت و مواد لازم شیرینی محلی کلمپه کرمان
شیرینی “کلمپه کرمان” را به دلیل خشک بودنش می توانید برای مدت طولانی در ظروف بسته نگهداری کنید. با این مقدار مواد می توانید در کمتر از 1 ساعت این شیرینی خوشمزه را برای 10 نفر درست کنید.

طرز تهیه کلمپه

ابتدا آرد را در کاسه ای بریزید و روغن را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر درست شود. در ادامه زرده ها را در ظرفی دیگر بریزید و به همراه زعفران، ماست و بکینگ پودر مخلوط نمایید تا یکدست شود.سپس به خمیر افزوده و مخلوط کنید. خمیر را بپوشانید و برای دو ساعت در یخچال بگذارید تا از حالت چسبندگی خارج شود. خمیر را بعد از زمان ذکر شده از یخچال بیرون آورید .یک لایه نایلون را روی یک سطح صاف پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.روی خمیر را با یک لایه نایلون بپوشانید و با وردنه باز کنید تا به قطر حدود نیم سانتی متر برسد.نایلون را از روی خمیر بردارید و آن را به شکل دایره های یک اندازه قالب بزنید. حالا همه مواد داخل کلمپه را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید.روی هر خمیر یک قاشق از مواد کلمپه بریزید و روی آن را با یک خمیر دیگر بپوشانید. برای طرح دار شدن روی کلمپه ها روی آن ها مهر مخصوص کلوچه بزنید و دور آن را بپیچید تا مواد بیرون نریزد.کلمپه ها را در سینی فر بچینید و برای یک ربع تا ۲۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید

لینک کوتاه : http://peykankhabar.ir/?p=714

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.